Blogg

Hjemmelaget urtesalt.

Hjemmelaget urtesalt.

Enkelt og godt. Salt er en ingrediens som alltid må være i kjøkkenskapet. Salt brukes som smaksforsterker, konservering og konsistensforbedrer. Og hvorfor ikke lage ett salt som i tillegg smaker ekstra godt. Vi bruker mye urter både til smaksetting og garnish. Når...

les mer
Helstekt gris.

Helstekt gris.

,,  Ett festmåltid. I løpet av sommer halvåret reiser vi noen ganger ut og hel griller gris eller lam. Vi har snurret gris både i bryllup og jubileum. Denne helgen var vi tilstede i en konfirmasjon. Konfirmanten ønsket seg en litt annerledes servering og valget falt...

les mer
Hjemmelaget mat.

Hjemmelaget mat.

Råvarer med kvalitet. Mange bruker i dag ordet hjemmelaget litt for ofte uten at det er fulgt helt opp. Det finnes mange lettvinte løsninger som ferdig fond/buljonger, potetsalater, dressinger og mye mer. Men vi mener at skal vi promotere hjemmelaget mat, må vi også...

les mer
Det pyntes til fest.

Det pyntes til fest.

Dekke bord. I dag skal vi ha gjester i den gamle befalsmessa på Høytorp fort.  Befalsmessa ligger flott til, og du kan skimte Mysen mellom trærne. Passer til små selskap til 20-30 personer. Jeanette har dekket bordet, pyntet med blomster og ordner med de siste...

les mer
Foccacia til koldtbordet

Foccacia til koldtbordet

Bakedag. Torsdag er produksjonsdag hos oss, hvor vi forbereder helgens selskaper og cateringer. Mai er konfirmasjons måneden her i Indre Østfold og det betyr at det er travelt på kjøkkenet hos oss. Og brød i en eller annen form er naturlig og ha til koldtbordet. Vi...

les mer

Kontakt oss

Har du spørsmål, eller ønsker du kanskje å bruke oss for en av dinne fremtidiger arrangement? Ta kontakt!