Magisk bryllup

Noen ganger får vi oppdrag som vi aldri vil glemme. Og det skjedde i august 2022. Et brudepar hadde ventet i flere år på å få invitere venner og familie til en bryllupsfest som de ville skulle bli et minne for livet. Og det ble akkurat en slik fest.

En privat låve ble støvsugd, vasket og dekorert til et festlokalet med en rustikk stil. Utrolig hva lyslenker og hvite duker gjør med en låve.

Selve låven, blomstene og annen dekor ordnet brudeparet selv med. Vi ordnet runde bord, stoler med trekk, duker, servietter, sløyfebånd til stolene og dekketøy. Vi bisto med å sette opp bord og stoler og dekke med dekketøy, samt opprydning dagen etter. 

Festmåltidet

Også var dagen der. Vi troppet opp med 8 servitører og 2 kokker på gården og serverte en 3 retters fra et provisorisk utekjøkken. 105 gjester nøt kryddergravet ishavsrøye med avocadokrem til forrett, til hovedrett ble det servert langtidstekt høyrygg med norske rotgrønnsaker, ovnsbakte poteter og peppersaus. Dessert var tilslørte jordbærpiker i høye glass. 

Hjelp til å koordinere bryllupet?

Vi er et team med lang erfaring på planlegging og gjennomføring av diverse arrangement. Både store og små. Hvis du føler du at det kan bli litt overveldende med alle detaljene i planleggingen, kan vi være til hjelp. 

Kontakt oss gjerne for et uformelt møte.