En tur inn i fjellanlegget.

Høytorp fort har mer enn 100 år med historie å fortelle. Fra planlegging, anleggsperiode og driftsår. Bli med inn i festningens underjordiske tunneler, trappeganger, passasjer og driftsrom, som er sprengt inn i fjellet. Guiden tar deg 100 år tilbake i tid og du får ett innblikk i hvordan det var å være vernepliktig på Høytorp fort. Er dere mange, blir dere delt opp i flere grupper som får sin egen guide.

Hvis en omvisning skulle være for utfordrende/tidskrevende å få gjennomført for en gruppe, holder guidene foredrag i restauranten. Her vil bilder og historier bli fortalt, på samme måte som en guidet tur i festningen.

Jostein Flåøien-Foreningen for Høytorp fort

Lunsj eller middag etter omvisning.

Etter en tur i fjellet vil det smake med noe å spise, så da går turen ned til restauranten. Der står vi klar med en solid lunsjbuffe eller en to retters middag. Vi tilpasser slik dere ønsker det. Ønskes noe enklere som ett smørbrød o.l ordner vi selvfølgelig det også.

Hvis du i nærmeste fremtid planlegger en utflukt på jobben din, i en foreningen eller blant vennegjengen. Ta kontakt med oss, så lager vi ett forslag for en hyggelig dag på Høytorp fort.

Tlf : 98629741  Mail:gry@restaurantfortet.no

Gry Hagen-Restaurant fortet

Priser:

Guidet tur eller foredrag. Stor lunsj buffè med kaffe og juice. Fra 350 p.p

Guidet tur eller foredrag. To retters middag med kaffe og mineralvann. Fra kr 450 p.p.