Blogg

Bryllup i naturskjønne omgivelser.

Bryllup i naturskjønne omgivelser.

 Bryllup i naturskjønne omgivelser. Sommeren er høysesong for bryllup og en stor dag for de to som skal knytte bånd. Og bryllup kan feires på mange måter. Det kan være en stor fest med mange venner og familie, eller en liten hyggelig intim middag med de aller...

les mer
Sommerlunsj med venner eller kollegaer?

Sommerlunsj med venner eller kollegaer?

Sommeravslutning. Juni er en fin måned å samle venner og kollegaer til en sommeravslutning før ferien begynner. Vi tar i mot grupper i ukedagene, hvor vi ordner god mat og drikke. Bestilling gjøres til gry@restaurantfortet.no eller tlf 98629741  

les mer
Ut å spise 17.mai?

Ut å spise 17.mai?

Velkommen til oss 17.mai. Det er for mange tradisjon å gå ut å spise på 17.mai. Og vi serverer tradisjonen tro buffè med deilige retter for enhver smak. Priser: 595,- Barn under 4 år gratis Barn 4-9 år 175,- Barn 10-15 år 325,- Ring eller send sms på 98629741 for...

les mer
Låvebryllup

Låvebryllup

 Magisk bryllup Noen ganger får vi oppdrag som vi aldri vil glemme. Og det skjedde i august 2022. Et brudepar hadde ventet i flere år på å få invitere venner og familie til en bryllupsfest som de ville skulle bli et minne for livet. Og det ble akkurat en slik fest. En...

les mer
Guidet tur og middag på Høytorp fort.

Guidet tur og middag på Høytorp fort.

En tur inn i fjellanlegget. Høytorp fort har mer enn 100 år med historie å fortelle. Fra planlegging, anleggsperiode og driftsår. Bli med inn i festningens underjordiske tunneler, trappeganger, passasjer og driftsrom, som er sprengt inn i fjellet. Guiden tar deg 100...

les mer
Hjemmelaget urtesalt.

Hjemmelaget urtesalt.

Enkelt og godt. Salt er en ingrediens som alltid må være i kjøkkenskapet. Salt brukes som smaksforsterker, konservering og konsistensforbedrer. Og hvorfor ikke lage ett salt som i tillegg smaker ekstra godt. Vi bruker mye urter både til smaksetting og garnish. Når...

les mer
Helstekt gris.

Helstekt gris.

,,  Ett festmåltid. I løpet av sommer halvåret reiser vi noen ganger ut og hel griller gris eller lam. Vi har snurret gris både i bryllup og jubileum. Denne helgen var vi tilstede i en konfirmasjon. Konfirmanten ønsket seg en litt annerledes servering og valget falt...

les mer
Hjemmelaget mat.

Hjemmelaget mat.

Råvarer med kvalitet. Mange bruker i dag ordet hjemmelaget litt for ofte uten at det er fulgt helt opp. Det finnes mange lettvinte løsninger som ferdig fond/buljonger, potetsalater, dressinger og mye mer. Men vi mener at skal vi promotere hjemmelaget mat, må vi også...

les mer
Det pyntes til fest.

Det pyntes til fest.

Dekke bord. I dag skal vi ha gjester i den gamle befalsmessa på Høytorp fort.  Befalsmessa ligger flott til, og du kan skimte Mysen mellom trærne. Passer til små selskap til 20-30 personer. Jeanette har dekket bordet, pyntet med blomster og ordner med de siste...

les mer

Kontakt oss

Har du spørsmål, eller ønsker du kanskje å bruke oss for en av dinne fremtidiger arrangement? Ta kontakt!